Besplatan gradski javni prijevoz

Sveta Nedelja je među prvim gradovima u Hrvatskoj koji su osigurali besplatan unutar gradski javni prijevoz za svoje sugrađane.

U ovom trenutku predviđene su tri linije javnog gradskog prijevoza koje će prometovati na području grada Svete Nedelje, a u pripremi je i izrada godišnjih prijevoznih putničkih iskaznica za građane. Potrebno je napomenuti kako je period od 60 dana prijelazni i probni kako bi se utvrdilo samo stanje na terenu koji je pravi pokazatelj potreba za određenim polascima na linijama. Ukoliko se u prijelaznom periodu ukaže potreba za određenim promjenama svi korisnici će biti na vrijeme obaviješteni. Molimo putnike za razumijevanje, posebno u prvim danima prijevoza, kada su moguće povremene poteškoće u funkcioniranju dok se sustav ne uhoda. Za sve upite i sugestije, kao i za lakšu i bržu komunikaciju, omogućena je posebna elektronička adresa: gradskiprijevoz@grad-svetanedelja.hr.

Na stajalištu u Podsusedu na Samoborskoj cesti kod kbr.255, javni putnički prijevoz Grada Svete Nedelje vrši isključivo ukrcavanje i iskrcavanje putnika bez zadržavanja, a početno stajalište je i dalje ispod Podsusedskog mosta.

 

https://grad-svetanedelja.hr/prometna-povezanost/besplatan-gradski-javni-prijevoz/